Kuracie prsia so sambal manis pastou fotorecept
Foto: danculka
Nakoľko Sambal-Manis pasta je pikantnejšia,trošku som ju zriedila paradajkovou šťavou,,,
4
porcie
porcie
5 min minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
4ks (rezne) |
|
3pl |
|
3pl (gustin) alebo solamyl |
|
4čl |
|
1čl |
|
2dl ,ešte v stave tekutom |
|
po troške do šťavy |
|
|
|
1/2dl na vypraženie |
|
|
Postup
-
1
Začneme omáčkou,šťavu prevaríme z príslušnými koreninami a je hotovo..
-
2
múku rozmiešame s prov.korením a kukuričným škrobom ...
-
3
kuracie rezne natrieme pastou a obalíme v zmiešanej múke,nič iné nemusíme použiť na mäsko,všetko je v paste,okrem iného,feferóny,pražená cibuľka,pražený cesnak atd..
-
4
mäsko vypražíme na troške oleja z každej strany tak po3-4 min...
-
5
prelejeme omáčkou a podávame,ako prílohu zvolíme hoci čo,ja som nepodávala nič,chutilo to dobre,mäsko bolo pikantné a omáčka nie,tak to spolu dobre ladilo,,Dobrú chuť!
Diskusia k receptu