Foto: miloss2
Rybacia polievka je niečo,čo sa nedá jesť každý deň,ale raz za čas je to lahôdka.
6
porcií
porcií
60 minút
príprava
príprava
50 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do osolenej vody dám variť hlavy a odrezky z rýb,ja som dal z kapra,pridám nové korenie a bobkový list.Varím pol hodinu.Vývar precedím cez sitko.
- 2
Koreňovú zeleninu nakrájanú na kocky osmažím na oleji s nakrájanou cibuľou.Zalejem vývarom a dusím do mäkka.Potom rozmixujem ponorným mixérom,pridám obraté mäso z hláv,smotanu zmiešanú s 1 lyžičkou hladkej múky a prevarím.
- 3
Po dovarení pridám 1 lyžicu masla a dochutím šťavou z citróna.Na tanieri pridám opečené krutóniky z chleba.Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu