Rind Sulz so zeleninou
Andrej Bruna
šéfkuchár spoločnosti Sharkam VIP catering, 29. marca 2011
šéfkuchár spoločnosti Sharkam VIP catering, 29. marca 2011

Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
190 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hovädzie mäso uvaríme, vychladnuté nakrájame na kocky 1 x 1 cm, rovnako aj koreňovú zeleninu, ktorú tiež uvaríme domäkka. V 25 ml vývaru rozpustime želatínu, vložíme zeleninu, mäso, nadrobno pokrájanú pažítku a červenú cibuľu.
- 2
Dochutíme jablčným octom. Vylejeme do fóliou vystlanej formy a necháme postáť asi 2–3 hodiny v chlade.
- 3
Pred podávaním pokrájame, polejeme tekvicovým olejom a posypeme opraženými tekvicovými jadierkami s červenou cibuľou.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu