Rind Sulz so zeleninou

Andrej Bruna
šéfkuchár spoločnosti Sharkam VIP catering, 29. marca 2011
Rind Sulz so zeleninou
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
30 minút
príprava
190 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
100 g
250 ml
100 g
100 g
20 g
30 g
60 g sypaná, alebo 6 ks plátkov

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Hovädzie mäso uvaríme, vychladnuté nakrájame na kocky 1 x 1 cm, rovnako aj koreňovú zeleninu, ktorú tiež uvaríme domäkka. V 25 ml vývaru rozpustime želatínu, vložíme zeleninu, mäso, nadrobno pokrájanú pažítku a červenú cibuľu.

  2. 2

    Dochutíme jablčným octom. Vylejeme do fóliou vystlanej formy a necháme postáť asi 2–3 hodiny v chlade.

  3. 3

    Pred podávaním pokrájame, polejeme tekvicovým olejom a posypeme opraženými tekvicovými jadierkami s červenou cibuľou.

Diskusia k receptu