Brutálna večera

brutalnynikolaj - bez fotkybrutalnynikolaj, 7. decembra 2011

Moji milí, o5 prichádzam s receptom do série brutálnych. Tento recept je veľmi zdravý a pomocou neho si udržíte ščíhlu líniju))))

1
porcia
7 minút
príprava
5 minút
na 100 °C

Suroviny

200 g
2 ks - strúčik
2 ks čerstvé




Postup

  1. 1

    Slaninu nakrájam na plátky najradšej dva. Pekne ju ponakrájam po obvode smerom hore avšak iba do polovice.Položím na horúcu panvicu a pečiem až do chrumkava. Zatiaľ očistím cesnak a pretlačím ho cez "drtič alebo tlačič". Pekne upečené dva kúsky zdravej slaninky vyberiem a položím na tanier, na slaninku ponatieram rozdrtený cesnak a zatiaľ na panvicu kde som piekol slaninku buchnem dve vajcia. urobím z nič volské alebo kravské oká, kto ako lúbi))). Potom hotové oká položím vedľa slaninky, nakrájam paradaky, papriky...posolím poriadne...a.....pekne papkám spoločne s dobrým chlebíkom.Zapíjajte buď kyslým mliečkom alebo dobrou vodičkou.

Diskusia k receptu

jamarlen
brutálna večera, brutálne sny. 200g slanyny ráčej na frištik:))
tetrisss
Inak ti celkom verim, ze si udrzujes takto stihlu liniu, lebo po tej slanine kysle mliecko urcite urobi svoju robotu :)))
hubata
haha-ha - @tetrisss má pravdu! Ale môjmu mužovi by po takejto večeri ani golier na pyžame nestál .......
bobarka
Ja som myslela, že na líniu bude stačiť pozrieť na ten mastný papier zo slaniny
brutalnynikolaj
milí moji, šecija ste nejakí múdri.........)))))papkajte pekne

HUBATA------no tak potom Tvoj muž nič moc teda....ale s jedlom to asi nebude mať nič spoločné...či?
abdul
@hubata : Som myslel, že na Záhorí lepšejší chlapi... . Aspoň golier dôkladne naškrob, keď už gate nie..:-))
Brutálnu večeru chválim. Horšie sa potom spí, ale chute sú prednejšie.
babidka
taku veceru by som svojmu teda nedopriala:-) Kto by potom vydzal v noci spat aspon "vedla" neho, haaaa ? Najprv sa nadzgat slaniny s vajcom/uff/ k tomu cesnak /3x uff/ a este kysle mlieko ! Po takej veceri by som ho vyhnala kosit zahradu a rubat drevo a zatial by som mu odstahovala periny na verandu -kde by som pootvarala vsetky okna :-)))))) Ale verim , ze JEMU by to jedlo chutilo:-)
evanaaa
Babidka, to by si mu, chudákovi urobila? Veď si aj ty daj, budete na tom obaja rovnako. Ja by som to skôr tak na olovrant. Ibaže slaninu kupovať už nesmiem, lebo muž bol na kontrole a lekárka mu povedala, že sa mu mierne zhoršil cholesterol, tak sa na mňa vyhovoril - vraj, to z tej slaniny, čo mi žena stále kupuje. A tá posledná ( ale fajná) je v chladničke nedojedená, nemá ju kto, hehe.
sairaam
:-))) dávno som sa pri čítaní receptu takto nepobavila :-)))
brutalnynikolaj
SAIRAam a všetci moji miláčkovia------------si uvedomte že toto ma naučil život...ja som nkdy nestál dlhšie ako 7minut v kuchyni....bavia ma uuuplne iné veci deti moje......ináč Vám ďakujem za Vašu priazeň teším ako vôl...naozaj moc
anajka
Si môj človek!!! Takéto veci milujem a je mi jedno koľko je hodín. Proste keď mám chuť tak si dám.
brave
dosť brutálne, už len kvôli tým kúskom tuku zvierat a vtáčím ovulačným výlučkom.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia