Huby na smotane s chrenom

redakcia - fotkaredakcia, 2. septembra 2009
4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

0,5 kg
1 ks
0,5 l
100 ml
1-2 PL




Postup

  1. 1

    Na oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme očistené a opláchnuté, nahrubo pokrájané huby, ochutíme vegetou a podusíme asi 20 minút. Keď sa huby začnú variť, zoberieme penu.

  2. 2

    Zalejeme vriacim vývarom z bujónu, opatrne zahustíme a povaríme ešte asi 5 minút. Odstavíme z ohňa, pridáme šľahačku, chren, dochutíme soľou a dobre premiešame.

  3. 3

    Ďalej už nevaríme.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia