prazdny

Grilovaná sviečkovica so slaninou

Hlavné jedlá

Sviečkovicu nakrájame na plátky, naložíme najmenej na 3 hodiny do oleja ochuteného korením, soľou a...

prazdny

Buchtičkový nákyp

Bezmäsité jedlá

Chcela som niečo žemľovkovité, nákypovité, no klasická žemľovka ma omrzela. Inšpirovala som sa týmto...

prazdny

Jogurtový šalát

Šaláty

Je to chutný šalát, dá sa použiť ako hlavné jedlo i šalát k hlavnému jedlu.

prazdny

Domáce sushi

Hlavné jedlá

Zorganizujte si s priateľmi sushi party! Pripravte sa na perfektnú zábavu pri tvorbe valčekov, so sushi...

prazdny

Brownies Depeche Mode style podľa Romana Bomboša

Koláče

Viete, čo má spoločné pečenie s hudbou? Pozrite si toto video s moderátorom Rádia Slovensko, ...

prazdny

Domáca čokoláda

Dezerty

Toto sme si robili v trochu ťažkých rokoch...

prazdny

Kuracie stehná na víne s hráškom

Kuracie mäso

Takto som dnes navarila, nedeľný rýchly, obed...

prazdny

Nepečený karamelový tart

Dezerty

Jednoduchý dezert, ktorým potešíte každého.

prazdny

Tofu - brokolicová polievka

Bezmäsité jedlá

- "Mám brokolicu. A tofu. Čo s tým?" - "Ehm, polievka?"

prazdny

Viničkový koláč z krehkého cesta

Koláče

Určite vám bude chutiť. A upiecť tento červenoríbezľový koláč sa podarí každému.

prazdny

Knedle Pálffy

Prílohy

Knedľa Pálffy bola veľmi slávna a svoje meno zdedila po šľachtickej rodine, kde ju pravidelne pripravovali. Jej zloženie je veľmi podobné karlovarskej knedli....

prazdny

Fresh & želé

Dezerty

Tento recept vznikol pri tvorbe ovocnej torty a zostalo mi želé aj ovocie.

prazdny

Boršč trošku inak

Bezmäsité jedlá

Boršč má nespočetné množstvo variantov a len o tomto jednom jedle by sa dala napísať celá kuchárska kniha....

prazdny

Špenátová roláda s kozím syrom a lososom

Slané chuťovky

Skvelá špenátová roláda ukrýva vynikajúcu kombináciu chutí. Objavíte v nej výborný kozí syr, šťavnatého lososa aj čerstvé bylinky....

prazdny

Roláda plnená hubami

Hlavné jedlá

Na tuto roládu jsem použila maso z králíka, ale není to povinné.

prazdny

Jahodové cappuccino s avokádovým koktailom s brownies

Dezerty

Avokádo a banán očistíme a dáme do mixéra. Pridáme soľ a mlieko a zmixujeme tak, ...

prazdny

Bravčové so srbskou ryžou

Bravčové mäso

Pomerne jednoduché a chutné.

prazdny

Čokoládový koláč od babičky

Koláče

je to veľmi chutný a jednoduchý koláč. Dúfam že vám bude chutiť :)

prazdny

Ryba bez kostí

Hlavné jedlá

Tento krát niečo zložitejšie, ale oči sa určite potešia. Pripravujem ho vtedy, keď...

prazdny

Cheesecake

Koláče

Tortovú formu s priemerom 28 cm vyložíme papierom na pečenie a okraje odstrihneme. Keksy rozmixujeme v...

prazdny

Studená vianočná torta

Torty

Samotná príprava tohoto ľahkého vianočného dezertu nie je dlhá, čosi trvá iba to chladenie :-)

prazdny

Čoko-koko bábovečky

Koláče

Malé a rýchle.

prazdny

Tuniakom plnené uhorky

Slané chuťovky

Netradičný recept, ktorý sa oplatí vyskúšať.

prazdny

Kalerábový prívarok

Bezmäsité jedlá

Kaleráby očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kocky. Vložíme ich do vriacej osolenej vody a...

prazdny

Mexické kurča

Hlavné jedlá

Tento recept mám z - Poradákov - to bola relácia v radiu , už neviem kto...

prazdny

Škvarkový chlebík

Chlieb

Toto je cesto so škvarkami miesené v pekárničke a dané do nej tak postupne, ako som...

prazdny

Salámové růžičkové koláče

Raňajky

Do mísy prosejeme mouku, smícháme se solí a pepřem a doprostřed uděláme důlek, do kterého...

prazdny

Kakaovo-orechové včelie úliky so sušienkami

Dezerty

Nepečené včelie úliky s vlašskými orechami a kakaovými sušienkami plnené kakaovým krémom.

prazdny

Brokolicová karí polievka

Bezmäsité jedlá

Na urestovanú cibuľku dáme nakrájanú brokolicu (celú, nielen hlavičky), zalejeme vodou, pridáme korenie a...

prazdny

Rybacia polievka

Hlavné jedlá

Recept pochádza z kuchárskej knihy Recepty zo života.

prazdny

Pečený okúň zo stredozemného mora s bylinkami

Hlavné jedlá

Nemal som v úmysle prezentovať tento rcp, tak pripravujem i našeho pstruha, ale niekomu z...

prazdny

Nepečené datľovo-čokoládové bonbóny

Dezerty

Príjemne sladké vďaka datliam, jemne chrumkavé vďaka spojeniu vlašských orechov a mandlí a výborne doplnené čokoládou vnútri aj na povrchu - také sú tieto super jednoduché bonbóny....

prazdny

Letný šalát so suchým sektom

Bezmäsité jedlá

Varí: Jaroslav Žídek, šéfkuchár reštaurácií Camouflage a Flowers v Bratislave