Šošovicové sušienky
Michal Hečko a Kvetoslav Bojnák
šéfkuchár a jeho zástupca z hotela Mercure Bratislava Centrum, 12. marca 2015
šéfkuchár a jeho zástupca z hotela Mercure Bratislava Centrum, 12. marca 2015
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
8 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Zo všetkých surovín vypracujeme hladké cesto, zrolujeme ho do valca, ktorý zabalíme do fólie a necháme vychladnúť v chladničke.
- 2
Rolku potom nakrájame na polcentimetrové kolieska a dáme upiecť na papieri na pečenie pri teplote 180 °C.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu