Fazuľový vianočný šalát

redakcia - fotkaredakcia, 18. decembra 2009
10 minút
príprava
60-80 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 l
1 pohár
1 PL
1 PL
1 ks
 pár kvapiek
200 ml
4 ks
1 ks
5 ks
1 konzerva
250 g
2 ks
200 g




Postup

  1. 1

    Fazuľu namočíme a potom uvaríme v osolenej vode. K fazuli pridáme lečo, horčicu, kečup, paradajkový pretlak, worcesterskú omáčku, olej, pokrájané vajcia, pokrájanú feferónku, nadrobno pokrájané kapie, nahrubo postrúhaný syr, hrášok bez nálevu, na rezance pokrájanú salámu a nadrobno pokrájanú cibuľu.

  2. 2

    Premiešame a podľa potreby dochutíme zeleninovou koreniacou zmesou. Odložíme na 6 hodín do chladničky.

  3. 3

    Podávame s pečenou morkou.

Diskusia k receptu