Lastúra s darmi mora

Vladimír Rybár
šéfkuchár hotela Lux v Banskej Bystrici a člen Gourmet klubu, 21. júna 2011
Lastúra s darmi mora
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Suroviny

300 g
100 g
100 g




Postup

  1. 1

    Chobotnicu uvaríme vo vode domäkka. Sépiu nakrájanú na rezance, vylúpané krevety a nakrájanú chobotnicu opečieme na olivovom oleji.

  2. 2

    Ochutíme soľou, korením, cesnakom a nasekanou petržlenovou vňaťou. Všetko naukladáme do mušle sv. Jakuba.

  3. 3

    Ako prílohu môžeme zvoliť mladý špenát orestovaný na olivovom oleji, prípadne zeleninu nakrájanú na rezance.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia