Lastúra s darmi mora
Vladimír Rybár
šéfkuchár hotela Lux v Banskej Bystrici a člen Gourmet klubu, 21. júna 2011
šéfkuchár hotela Lux v Banskej Bystrici a člen Gourmet klubu, 21. júna 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Chobotnicu uvaríme vo vode domäkka. Sépiu nakrájanú na rezance, vylúpané krevety a nakrájanú chobotnicu opečieme na olivovom oleji.
- 2
Ochutíme soľou, korením, cesnakom a nasekanou petržlenovou vňaťou. Všetko naukladáme do mušle sv. Jakuba.
- 3
Ako prílohu môžeme zvoliť mladý špenát orestovaný na olivovom oleji, prípadne zeleninu nakrájanú na rezance.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu