Cukinovo - zemiaková haruľa

marteenka - fotkamarteenka, 2. februára 2013
Cukinovo - zemiaková haruľa
Foto: marteenka
2
porcie
10 minút
príprava
50 minút
na 185 °C

Suroviny

300 g
3 ks
1 hrnček
1 PL
1 ks
1 ks
50 g




Postup

  1. 1

    Cukinu a zemiaky nastrúhame. Necháme trošku odležať, aby pustili vodu. Tú potom zlejeme. Pridáme múku, vajíčko, prelisovaný cesnak a podľa chuti soľ, majoránku a mleté čierne korenie a trošičku oleja.

  2. 2

    Vylejeme do olejom vymastenej zapekacej formy a pečieme cca 30 min pod alobalom. Zvyšných 15 min odkryté. Ja som posledných 5 minút piekla na funkcii gril. Ku koncu posypeme strúhaným syrom a vypnuté necháme "dôjsť".

  3. 3

    Najlepšie chutí s bielym jogurtom alebo acidofilným mliekom. Dobrú chuť :-)

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia