Farebné papriky s plnkou

redakcia - fotkaredakcia, 2. júla 2009

Suroviny

600 g
200 g
350 g
100 g
100 g
50 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie mäso pokrájané na menšie kúsky osolíme, ochutíme čiernym aj grilovacím korením, pokvapkáme olivovým olejom, premiešame a necháme odstáť na chladnom mieste. Po odležaní mäso urestujeme v panvici na rozpálenom oleji spolu s nadrobno pokrájanou cibuľou.

  2. 2

    Pridáme zeleninu a spolu opečieme domäkka. Do uvarenej tarhone pridáme opečené kuracie mäso so zeleninou, kúsky mozzarelly, ochutíme soľou, čiernym korením a premiešame. Farebné papriky rozpolíme na dve časti a vnútro odstránime.

  3. 3

    Spodné časti paprík naplníme plnkou, preložíme do zapekacej misy, prikryjeme vrchnými časťami paprík, podlejeme vývarom a dáme piecť do vyhriatej rúry. Po zapečení ozdobíme lístkami žeruchy.

Recept je zaradený do kategórií:
Kuracie mäso, Hlavné jedlá, Zapekané, 50 ľahkých jedál

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha