Rybka v horčicovo-smotanovej omáčke

elysa - fotkaelysa, 31. januára 2013
Rybka v horčicovo-smotanovej omáčke
Foto: elysa

Moja prerobená verzia rybacieho receptu

4
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

800 g
2-3 ks menšia
5-6 strúčikov
250 ml
 na dusenie

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Umytú.osušenú rybu osolíme,okoreníme,opaprikujeme z oboch strán.Zhora natrieme horčicou,dáme roztopiť maslo na panvicu a rybu dáme dusiť,horčicovou stranou na maslo a zasa natrieme hornú časť horčicou.

    Rybka v horčicovo-smotanovej omáčke - obrázok 1
  2. 2

    Ja hneď na druhej panvici smažím na masle cesnak nasekaný na drobno,cibuľu nakrájanú na drobno.

    Rybka v horčicovo-smotanovej omáčke - obrázok 2
  3. 3

    V rúre premiešam opekané zemiaky,pridám aj ten recept...

    Rybka v horčicovo-smotanovej omáčke - obrázok 3
  4. 4

    Dusíme rybku z oboch strán,smažíme cibuľu a cesnak.

    Rybka v horčicovo-smotanovej omáčke - obrázok 4
  5. 5

    Rybka je hotová rýchlo,preložíme ju k cibuli aj s výpekom.Prilejeme šľahačkovú smotanu,dochutíme soľou a korením.Krátko spolu povaríme.Podávame s opekanými zemiakmi.Robila som tento recept aj z lososa,je to ešte chutnejšie.

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby morské, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Oprážané, Vyprážané

Diskusia k receptu

martamm
Elysa, máme rybky radi a Tvoj receptík vy&zerá výborne, ukladám do KK, pri najbližčej príležitosti uvarím :)