prazdny

Steak z hovädzej roštenky s mrkvovým pyré

Hovädzie mäso

Súkromný šéfkuchár Ladislav Floreán v tejto časti nášho seriálu ukáže ako pripraviť výnimočné jedlo, ktoré vyzdvihne...

prazdny

Rib-eye steak s koňakovou omáčkou

Hovädzie mäso

Vysokú roštenku narežeme na štyri kusy po 250 g, ktoré okoreníme a po povrchu jemne narežeme nožom...

prazdny

Šťavnatý steak z hovädzej roštenky

Hovädzie mäso

Perfektne pripravený a presne podľa vášho želania prepečený steak z hovädzej roštenky je umenie, ktoré spolu...

prazdny

Steak s hubovou omáčkou

Hovädzie mäso

Kus hovädzieho s hubovou omáčkou - kto by si nedal?

prazdny

Šalát s pikantným steakom

Hovädzie mäso

Šalát doplnený o pikantný steak je skvelým jedlom, ktoré môžete pripraviť pre vašich priateľov a určite...

prazdny

Teľací steak v citrónovej strúhanke s mrkvovým pyré

Hlavné jedlá

Citrónová strúhanka: V kuchynskom robote rozmixujeme strúhanku, kurkumu, citrónovú kôru, soľ a počas mixovania prilievame roztopené...

prazdny

Roštenka Kamado Joe I. s plneným baklažánom

Hovädzie mäso

Roštenka z keramického grilu - šťavnatá, krehká, úžasná. Plná chuť mäsa a podtón dobrého...

prazdny

Rumpsteak s tapiokovými zemiakmi

Hovädzie mäso

Z vody, octu, cukru, zo soli, z nového korenia, celého korenia a bobkového...

prazdny

Hovädzí steak so zemiakmi v popole a s tymianovou omáčkou

Hovädzie mäso

Hovädziu sviečkovicu umyjeme, osušíme a odblaníme. Nakrájame na steaky.

prazdny

Bageta s flank steakom, rukolou a horčicovou majonézou

Hovädzie mäso

Flank (alebo pupok) je dlhý a plochý chudý plátok mäsa zo spodných brušných svalov. Výborne sa hodí...

prazdny

Tournedos s maslovou zeleninou

Hovädzie mäso

Francúzska kuchyňa je spojená s úžasnou francúzskou kultúrou a spôsobom života, a predstavuje tiež kolísku kulinárskeho...

prazdny

Kurací steak s kurkumovou omáčkou a pečeným šalátom

Kuracie mäso

Kurací steak (môžeme použiť prsia, stehná, supreme - no pre domácich užívateľov odporúčam kuracie prsia)...

prazdny

Hovädzí steak s bylinkovou omáčkou

Hovädzie mäso

Bylinková omáčka: Suroviny na omáčku zmiešame v miske. Prikryjeme ju potravinovou fóliou, odložíme do chladu...

prazdny

Teľací sirloin na jablkovo-lieskovcovej omáčke

Hlavné jedlá

Pri izbovej teplote odležaný teľací steak osolíme, okoreníme, potrieme olejom a grilujeme na požadovaný stupeň prepečenia....

prazdny

Steak sendvič s restovanou zeleninou a domácou majonézou

Hovädzie mäso

Kto by nepoznal naše slovenské „lepeňáky“. My si však tentoraz doprajeme kus kvalitného mäsa, zdravú...

prazdny

Steak z tuniaka s opečenými zemiakmi a zeleninou

Hlavné jedlá

Steaky umyjeme, osušíme, okoreníme, osolíme a potrieme olivovým olejom. Potom ich opečieme na...

prazdny

Grilovaný rib eye steak so zeleninovým šalátom

Hovädzie mäso

Rib eye steak pripravujeme z mäsa, ktoré zrelo 3–4 týždne, vtedy je jeho konzistencia ideálna....

prazdny

Steak so špenátovým šalátom

Hovädzie mäso

Šalát zo špenátových listov, jablka, šalotky a zálievkou z citróna, sójovej omáčky, cukru...