Steak Magura s bryndzovo-zemiakovou prílohou

Lukáš Urbanovič a Michal Švec
zo Sojka Resort v Malatínach na Liptove, 6. augusta 2019 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Steak Magura s bryndzovo-zemiakovou prílohouFoto: Pravda - Robert Hüttner

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Rib eye steak osolíme, okoreníme, sprudka opečieme zo všetkých strán, póry na mäse sa zatiahnu a šťava ostane vnútri. Ugrilujeme ho na grile alebo panvici podľa chuti - medium alebo prepečený.

  2. 2

    Na panvici rozpustíme bryndzu so smotanou, pridáme uvarené zemiaky pokrájané na malé kocky. Spolu všetko premiešame a pridáme kôpor podľa chuti. Podávame ako prílohu k steaku.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist