Steak Magura s bryndzovo-zemiakovou prílohou
Lukáš Urbanovič a Michal Švec
zo Sojka Resort v Malatínach na Liptove, 6. augusta 2019
zo Sojka Resort v Malatínach na Liptove, 6. augusta 2019
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Rib eye steak osolíme, okoreníme, sprudka opečieme zo všetkých strán, póry na mäse sa zatiahnu a šťava ostane vnútri. Ugrilujeme ho na grile alebo panvici podľa chuti - medium alebo prepečený.
- 2
Na panvici rozpustíme bryndzu so smotanou, pridáme uvarené zemiaky pokrájané na malé kocky. Spolu všetko premiešame a pridáme kôpor podľa chuti. Podávame ako prílohu k steaku.
Tiež steak:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu