
Roládky s chrenovým krémom a lososom
Jedlo je ako lego; dá sa poskladať do rôznych tvarov. Treba sa s ním len trochu...

Rybka a la italiano a šľahačkové zemiaky :-)
Dvakrát do týždňa robím doma rybku a teraz som si vymyslela recept podľa toho, čo som...

Vrtuľky s krabiou omáčkou
Cestoviny dáme uvariť podľa návodu v slanej vode. V kastróliku dáme na olej speniť cibuľu, ...

Pstruh à la Otto Weiter
V tomto videu nám obľúbený spevák Otto Weiter so svojou šarmantnou partnerkou Petrou Maxin pripravia zdravého a...

Rajčinové raňajky alebo vytunená bruschetta
Popadli ma ráno chute, tak som si nakrájala cherry rajčinky, cibuľu, pridala tuniaka a...

Orientální ryba
Já opravdu nevím, proč se to jmenuje Orientální ryba. Recept je z Židovské kuchařky, ...

Grilovaný losos so zemiakmi
Aj keď leto je ešte ďaleko ale takéto niečo sa dá pripraviť aj v kuchyni.

Ryba bez kostí
Tento krát niečo zložitejšie, ale oči sa určite potešia. Pripravujem ho vtedy, keď...

Domáce sushi
Zorganizujte si s priateľmi sushi party! Pripravte sa na perfektnú zábavu pri tvorbe valčekov, so sushi...

Sumček na Valentína
Sumček Handlovský je ryba chovaná v rybej farme na bani Handlová. V súčasnej dobe sa začína...

Zahuštěná polévka z kapřích hlav
Na přípravu tzv. vánoční rybí polévky existuje bezpočet receptů, které se od sebe mírně liší...

Pečený okúň zo stredozemného mora s bylinkami
Nemal som v úmysle prezentovať tento rcp, tak pripravujem i našeho pstruha, ale niekomu z...

Lososové špízy s citrónovo-horčicovou glazúrou
Konzumáciu lososa odborníci na výživu i lekári veľmi odporúčajú. Vychutnajte si ho napríklad v podobe týchto...

Špenátová roláda s kozím syrom a lososom
Skvelá špenátová roláda ukrýva vynikajúcu kombináciu chutí. Objavíte v nej výborný kozí syr, šťavnatého lososa aj čerstvé bylinky....

Marinovaný losos s chrenovou omáčkou
Kôpor posekáme najemno. V miske rozmiešame soľ s cukrom. Polovicu kôpru rozložíme na veľký plochý tanier....

Luxus z Jadranu
Zmes zeleniny s uhorkou a fazuľou je ideálnou kombináciou pre letné šaláty a milovníkov pikantných chutí...

Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pripravte si bielu rybu pečenú v papierovom vrecúšku, ktoré pomôže zachovať delikátnu chuť a vôňu pripravovanej...

Pstruh s fazuľkami
Očistené filety pstruha okoreníme a osolíme. Opečieme na oleji a vyberieme z panvice. Pridáme zliate...

Tresčie závitky na diabolský spôsob
V miske zmiešame horčicu, trocha korenia, posekanú petržlenovú vňať a sardely, ktoré sme najskôr vykostili a prelisovali...

Zubáč s cviklovým rizotom a pečenou hruškou
Šéfkuchár z Oravy Mário Ťapaj nám pripravil rýchle a zdravé jedlo.

Zubáč na kukuričnom kuskuse
Dá sa to aj bez lepku – vymýšľať a variť jedlá, z ktorých sa zrodí chutné, pestré pohostenie, aj...

Treska na fenikli a fazuli
Všeobecne by sme mali jesť viac ryby. Tento recept vám ukáže, že sa dá uvariť...

Námornícka pochúťka
Ako prvé som filet umyl a následne osušil. Potom som ho prekrojil na 2 rovnaké časti,...

Terina zo pstruha a zeleninky
Pstruha zbavíme hlavy a nakrájame ho na plátky. Osolené a okorenené mäso stočíme a zabalíme do...