4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Bylinky umyjeme, osušíme a otrháme z nich lístky. Tie rozmixujeme spolu so striedkou z chleba, zmäknutým maslom a žĺtkom. Čiastočne rozmrazené, umyté a osušené filé opečieme na oleji z oboch strán (asi 5 minút), vyberieme ho a odložíme do tepla.
- 2
Pripravíme si omáčku: do výpeku prilejeme smotanu, ochutíme soľou, koreníma zahustíme zásmažkou. Premiešame a krátko povaríme. Opečené filé potrieme z jednej strany pripravenou bylinkovou zmesou a dáme zapiecť na 8 – 10 minút do vyhriatej rúry.
- 3
Rybie filé podávame s opekanými zemiakmi a pripravenou omáčkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu