Špenátovo-mrkvová roláda zo pstruha
Marek Ort
šéfkuchár reštaurácie Altitude v Bratislave a člen slovenského tímu na Culinary World Cup ´10 v Luxemburgu, 16. októbra 2011
šéfkuchár reštaurácie Altitude v Bratislave a člen slovenského tímu na Culinary World Cup ´10 v Luxemburgu, 16. októbra 2011
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
35 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Filety očistíme, orez rozmixujeme spolu so smotanou, na tzv. fáš, osolíme a okoreníme. Časť zmesi zmiešame s rozmixovaným špenátom a tým vzniknú dva druhy plnky.
- 2
Filety dáme na potravinársku fóliu, naplníme fášmi, na mozaiku použijeme uvarenú mrkvu a zabalíme. Varíme vo vodnom kúpeli pri 80 0C zhruba 7 až 10 minút podľa veľkosti.
- 3
Z kyslej smotany, bieleho vína, citróna a kôpru pripravíme omáčku, ktorú dochutíme soľou a korením. Uvarenú rybu necháme vychladnúť a potom podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu