Fit penne so špenátom a s treskou
Foto: gerfi
Chcela som vyskúšať aj iné varianty cestovín ako klasické pšeničné, tak som kúpila penne z červenej šošovice a mrkvy. Na obale bol recept na Zobraziť celý popisChcela som vyskúšať aj iné varianty cestovín ako klasické pšeničné, tak som kúpila penne z červenej šošovice a mrkvy. Na obale bol recept na cestoviny s tuniakom, ktorého som doma nemala, tak som si to trošku upravila s ingredienciami, čo dala chladnička a mraznička.
Postup
-
1
Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Kým sa varia, pripravíme omáčku.
- 2
Rozmrazené filety tresky nakrájame na menšie kúsky/ kocky. Na panvici rozohrejeme ghee maslo, pridáme kúsky tresky, posolíme. Po chvíľke pridáme čerstvý špenát a premiešame. Necháme asi 10 minút popražiť, priebežne premiešame. Pridáme smotanu na varenie, dochutíme muškátovým orieškom, prípadne čiernym mletým korením a asi 10 minút ešte necháme podusiť.
- 3
K omáčke primiešame uvarené scedené cestoviny. Podávame ešte prípadne posypané nastrúhaným parmezánom a s čerstvými paradajkami. Dobrú chuť.
Tiež cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu