Makrely na paprike

redakcia - fotkaRedakcia, 2. júla 2009 11:11
Ďalšie recepty »
20 min
tepelná úprava

Suroviny

TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Makrely, z ktorých sme stiahli kožu a odrezali hlavy, vykostíme. Do cibule spenenej na PL masla pridáme polovice makrel, posolíme, pridáme sladkú papriku a smotanu. Pečieme približne 20 minút.

  2. 2

    Roztopíme aj druhú polovicu masla, do ktorej pridáme šťavu z polovice citróna, 2 žĺtky a šľaháme až do zovretia. Omáčku nalejeme na makrely a dáme do rúry ešte na 2 minúty.

  3. 3

    Podávame so zemiakmi, ktoré ozdobíme petržlenovou vňaťou a šalátom.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist