Hovädzie mäso (recepty podľa klikanosti)

prazdny

Cibuľa s mäsovo-paprikovou plnkou

Hovädzie mäso

Maslový chlieb s cibuľkou alebo pažítkou a čaj. Na tejto dobrote od deda som "fičal" celé detstvo...

prazdny

Hovädzie špízy so zelenou salsou

Hovädzie mäso

Hovädzie steaky nakrájame na približne rovnaké kocky. Cherry paradajky prerežeme na polovicu a cibuľu na štvrtinky....

prazdny

Vynikajúce španielske vtáčiky

Hovädzie mäso

Perfektné a výdatné jedlo, to je hovädzí plátok plnený slaninkou, vajíčkom, uhorkou, mrkvou...

prazdny

Leporelo sendvič s hovädzími hoblinkami

Hovädzie mäso

K stolu, aj do prírody! Pre gazdiniaka, no týmto variantom „obloženého chlebíka“ sa zavďačíte...

prazdny

Grilovaný rib eye steak so zeleninovým šalátom

Hovädzie mäso

Rib eye steak pripravujeme z mäsa, ktoré zrelo 3–4 týždne, vtedy je jeho konzistencia ideálna....

prazdny

Domáci hovädzí kebab

Hovädzie mäso

Výborný a veľmi jednoduchý kebab, ktorý si viete pripraviť aj vy doma. Je super mať ho v mrazničke a upiecť z neho vždy, keď máte na kebab chuť....

prazdny

Zemiakovo-mäsová maškrta

Hovädzie mäso

Chutne pripravené zemiačiky z kuchyne našich starých matiek majú svoje čaro detských čias. Vyskúšajte tento recept......

prazdny

Hovädzie roládky

Hovädzie mäso

Suroviny ako do španielskych vtáčikov, len v inej podobe.

prazdny

Mäsové cigánske guľky

Hovädzie mäso

Hovädzie mäso nakrájame na malé kocky a orestujeme na panvici spolu s nakrájanou cibuľou a slaninou...

prazdny

Šťavnatý burger s cviklou

Hovädzie mäso

Ideálne letné jedlo na každú grilovačku, to je chutný burger. Náš šťavnatý burger s cviklou...

prazdny

Bezlepkové lasagne s mletým hovädzím mäsom a bešamelom

Hovädzie mäso

Talianska špecialita s mletým hovädzím mäsom a bešamelom.

prazdny

Steak so špenátovým šalátom

Hovädzie mäso

Šalát zo špenátových listov, jablka, šalotky a zálievkou z citróna, sójovej omáčky, cukru...

prazdny

Bezlepkové lasagne

Hovädzie mäso

Obľúbený recept som urobila pre bezlepkáčov... Sú vynikajúce, vyskúšajte.

Hovädzie mäso