Chilli con carne
Chilli con carne

Chilli con carne fotorecept

lienka244 - fotkalienka244, 20. novembra 2019
Chilli con carne (fotorecept)
Foto: lienka244
10
porcií
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks väčšia
600 g mleté
1 bal. lúpané
1 bal.
2 bal.
1 bal.

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Nakrájanú cibuľu dáme na olej orestovat do väčšieho hrnca, keď chytí zlatistú farbu pridáme k nej mäso.

    Chilli con carne (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Keď máme spravené aj mäso, pridáme oba pretlaky a lúpane rajčiny.

    Chilli con carne (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Nakoniec pridáme kukuricu a fazuľu. Spolu to poriadne premiešame a necháme pod pokrievkou 15 minúť bublať.

    Chilli con carne (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Až úplne nakoniec koreníme ( kvôli veľkému množstvu sladkých igrediencii si to nakoniec dochutite podľa seba)

  5. 5

    Toto jedlo sa väčšinou podáva s chlebovou plackou alebo tortilou. Dobrú chuť

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Mne chýba rímska rasca, ktorá má nezameniteľnú chuť a je typická pre toto jedlo. Ani náhodou si ju netreba zamieňať s obyčajnou rascou.
Minule si moja dcéra robila toto jedlo a v noci zvracala. Asi krátka tepelná úprava. :-(
@lienka244 (22.11.2019 11:43)

Napr.vyssie spomenuta rimska rasca,oregano urcite nie,cesnak a spomenuta cokolada,resp.cukor,lebo pretlak je kysly a treba to vyvazit.
Neber to ako kritiku ;-)
Pekny vecer vsetkym ;-)