Pochúťka zo sviečkovice a mletého mäsa

redakcia - fotkaredakcia, 8. januára 2010

Suroviny

250 g
250 g
50 g
100 g
100 ml
4 strúčiky
1 ks
 štipka
 štipka
 štipka

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mleté mäso vybalíme z bránice, prilejeme mlieko, vajcia, okoreníme a ochutíme rozpustenou slaninou. Všetko dobre vymiešame, doprostred hmoty vtlačíme sviečkovicu ochutenú rozotreným cesnakom, dôkladne zabalíme do bránice a pečieme položené na plátkoch cibule.

  2. 2

    Rúra nesmie byť rozpálená, len teplá, pretože šiška by praskla.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: