Pochúťka zo sviečkovice a mletého mäsa

redakcia - fotkaredakcia, 8. januára 2010 11:57
Ďalšie recepty »

Suroviny

250 g
250 g
50 g
100 g
100 ml
4 strúčiky
1 ks
 štipka
 štipka
 štipka
TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Mleté mäso vybalíme z bránice, prilejeme mlieko, vajcia, okoreníme a ochutíme rozpustenou slaninou. Všetko dobre vymiešame, doprostred hmoty vtlačíme sviečkovicu ochutenú rozotreným cesnakom, dôkladne zabalíme do bránice a pečieme položené na plátkoch cibule.

  2. 2

    Rúra nesmie byť rozpálená, len teplá, pretože šiška by praskla.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist