Predviacnočný steak

gman - fotkagman, 21. decembra 2012
Predviacnočný steak
Foto: gman

trosku potesenia pred vianocnym potesenim :)

2
porcie
5 minút
príprava
15 minút
na 170 °C

Suroviny

150 g




Postup

  1. 1

    Maso si vyberieme z chladnicky dostatocne zavcasu, aby pri priprave malo najlepsie izbovu teplotu. podla hrubky pecieme az 6min z kazdej strany. Najlepsie je pouzit vpichovy teplomer. Vnutorna teplota tohto mojho bola 70C, asi 5min

  2. 2

    Medzi tym si na masle prehrejeme faulkove struky a strapce cherry paradajok.

  3. 3

    Maso nechame odpocinut na teplom mieste minimalne tolko, kolko sa pripravovalo.

  4. 4

    Pocas odpocivania, nan mozme polozit kusok masla.

  5. 5

    Dobru chut a krasne sviatky :)

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia