Foto: gman
trosku potesenia pred vianocnym potesenim :)
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
15 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Maso si vyberieme z chladnicky dostatocne zavcasu, aby pri priprave malo najlepsie izbovu teplotu. podla hrubky pecieme az 6min z kazdej strany. Najlepsie je pouzit vpichovy teplomer. Vnutorna teplota tohto mojho bola 70C, asi 5min
- 2
Medzi tym si na masle prehrejeme faulkove struky a strapce cherry paradajok.
- 3
Maso nechame odpocinut na teplom mieste minimalne tolko, kolko sa pripravovalo.
- 4
Pocas odpocivania, nan mozme polozit kusok masla.
- 5
Dobru chut a krasne sviatky :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu