Hovädzí guláš, pre nešoférov

monikk - bez fotkymonikk, 2. júna 2012

Vysvetlivky:1.ja viem,že "hovadzí" má byť správne "hovadzí",ale ani za svet,neviem ako dať a s dvomi bodkami.2.Ja varím bez váhy.Nemám a ani nechcem kuchyňskú váhu.Takže vždy a všade len cca.

4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

cca 3/4  kg
4-5 ks
4  PL aj viac
0,5  ČL
1  malá fľaška
3 strúčiky
3-4  dcl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Maso nakrájam na vačšie kocky a pražím na masti alebo oleja.Ešte pred prvým zamiešaním pridám nakrájanú cibuľu a pražím .Potom to zľahka ofrknem vodou a dusím.Až potom pridám soľ a mletú sladkú papriku.

  2. 2

    Pri častom koštovaní dbám na to,aby priveľmi "sósu"neubudlo.Asi o hodinu neskôr pridám roztlčený cesnak,štiplavú papriku príp.feferónku.O ďalšiu hodinu tam dám lečo a červené víno.A koštujem a koštujem.Keď je tam to víno,tak varím odokryté.Môžem ja za to,že to má super vôňu?Ak je už šťava dosť hustá a maso makké.Tak je finito.

  3. 3

    My to papáme s haluškami.Tak dobrú chuť.

Diskusia k receptu

2 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: