Rezne zo sviečkovice s kuracou pečeňou

peter64 - fotkapeter64, 4. marca 2011

slávnostný obed a je môjho brata ktorý ho pripravil na svoju 50

Suroviny

600-1000 g
80 g, alebo žemľa
4 ks




Postup

  1. 1

    Umytú a odblanenú sviečkovicu pokrájame na osem približne rovnako veľkých plátkov,ktoré trocha naklepeme,osolíme,okoreníme a na horúcom oleji opečieme z oboch strán tak,aby ostali šťavnaté.Spolu s rezňami opekáme aj na plátky pokrájanú pečeň.Na druhej panvici opečieme 4 plátky sendviča (z ktorého sme odkrojili kôrku) a uvarené,na mesiačiky pokrájané zemiaky.Na zohriate taniere dáme opečené plátky sendviča,na každý položíme dve plátky upraveného mäsa a na ne plátky pečene.Podávame obložené opečenými zemiakmi a rôznofarebnou na masle udusenou zeleninou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia