Segedínske miešané mäso

peter64 - fotkapeter64, 7. septembra 2011

Suroviny

250 g
250 g
40 g
2 ks
1ks strúčik
400 g
0,25 l




Postup

  1. 1

    Mäso pokrájeme na kocky,opražíme v rozohriatej masti,pridáme cibuľu,pokrájaný bôčik a znovu opražíme.Podlejeme vývarom,osolíme okoreníme mletým čiernym korením,poprašíme mletou červenou paprikou a prikryte udusíme do polomäkka.K polomäkkému mäsu primiešame rozotrety cesnak a pokrájanú kyslú kapustu.Dochutíme rascou a dodusíme.Nakoniec pridáme kyslú smotanu a zľahka premiešame.

Diskusia k receptu

evanaaa
Tiež tak robím, len nedávam cesnak - a knedľa k tomu, mala by som uvariť aj ja.
sovka62
Ja som toto varila v sobotu (s malými zmenami). Výborné.
modrykamen
Ja vždy podusím hovädzie mäso skôr, dám mu fóra pol hodiny pred bravčovým.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia