Trojfarebné široké rezance s hovädzinou

Vladimír Morochovič
šéfkuchár spoločnosti Sodexo a člen Gourmet klubu, 28. júla 2011
Trojfarebné široké rezance s hovädzinou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g
1 ks
 podľa potreby
100 g
100 g
50 g




Postup

  1. 1

    Vypracujeme si cesto z múky, žĺtka, vody, soli a rozdelíme ho na tri bochníčky. Každý zafarbíme iným farbivom - jedno rozmixovaným špenátom, druhé rozmixovanou cviklou a tretie kurkumou. Tri rôznofarebné pláty cesta rozvaľkáme do tvaru hrubších plytkých bochníkov, poukladáme ich na seba a vyvaľkáme plát cesta s hrúbkou cca 2 až 3 mm.

  2. 2

    Cesto nakrájame na široké rezance, uvaríme a podávame s čímkoľvek.

  3. 3

    Aj s poriadnymi kusmi varenej hovädzej nožiny so silným vývarom a hoblinkami parmezánu.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia