Trojfarebné široké rezance s hovädzinou
Vladimír Morochovič
šéfkuchár spoločnosti Sodexo a člen Gourmet klubu, 28. júla 2011
šéfkuchár spoločnosti Sodexo a člen Gourmet klubu, 28. júla 2011
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vypracujeme si cesto z múky, žĺtka, vody, soli a rozdelíme ho na tri bochníčky. Každý zafarbíme iným farbivom - jedno rozmixovaným špenátom, druhé rozmixovanou cviklou a tretie kurkumou. Tri rôznofarebné pláty cesta rozvaľkáme do tvaru hrubších plytkých bochníkov, poukladáme ich na seba a vyvaľkáme plát cesta s hrúbkou cca 2 až 3 mm.
- 2
Cesto nakrájame na široké rezance, uvaríme a podávame s čímkoľvek.
- 3
Aj s poriadnymi kusmi varenej hovädzej nožiny so silným vývarom a hoblinkami parmezánu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu