Tento recept pochadza od mojej starej mamy...zo zaciatku som ho nemusela, hovadzie maso som nemala v laske, ale vzdy mi hovorili to je zdrave Zobraziť celý popisTento recept pochadza od mojej starej mamy...zo zaciatku som ho nemusela, hovadzie maso som nemala v laske, ale vzdy mi hovorili to je zdrave musis. Nakoniec som si ho tak oblubila...
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Maso varime 1.5 hodiny v 3/4 l osolenej vode s mrkvou a cibulou nakrajanou na platky.
- 2
Pridame ocistene a nakrajane zemiaky na stvrtky. Osolime, okorenime a varime pokial nezmaknu.
- 3
Maso vytiahneme, nakrajame na porcie. Mrkvy, cibule a zemiakou urobime kasu, ktoru trochu polejeme vyvarom a maslom. Podavame k masu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu