Vaneskin eintopf

misulka1984 - bez fotkymisulka1984, 26. novembra 2010

Tento recept pochadza od mojej starej mamy...zo zaciatku som ho nemusela, hovadzie maso som nemala v laske, ale vzdy mi hovorili to je zdrave Zobraziť celý popisTento recept pochadza od mojej starej mamy...zo zaciatku som ho nemusela, hovadzie maso som nemala v laske, ale vzdy mi hovorili to je zdrave musis. Nakoniec som si ho tak oblubila...

4
porcie
40 minút
príprava
120 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 kg, s kostou
800 g
800 g
250 g
50 g




Postup

  1. 1

    Maso varime 1.5 hodiny v 3/4 l osolenej vode s mrkvou a cibulou nakrajanou na platky.

  2. 2

    Pridame ocistene a nakrajane zemiaky na stvrtky. Osolime, okorenime a varime pokial nezmaknu.

  3. 3

    Maso vytiahneme, nakrajame na porcie. Mrkvy, cibule a zemiakou urobime kasu, ktoru trochu polejeme vyvarom a maslom. Podavame k masu.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia