
Paradajkové consommé s knedličkami
Na oleji urestujeme mleté hovädzie mäso, pridáme nakrájané paradajky a všetko ešte urestujeme. Zalejeme vodou, ...

Hovädzie obaľované v syre
Uvarené stuhnuté mäso nakrájame na plátky asi pol centimetra hrubé, namočíme ich v rozšľahanom vajci, ...

Falošná sviečkovica s kôrkou z ľanových semienok
Fenikel očistíme a odrežeme spodnú drevnatú časť. Prekrojíme ho na štvrtiny a preložíme do zapekacej misky, pridáme...

Hovädzie medailóniky s kačacou pečeňou
Nakrájanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme hovädzie mäso nakrájané na medailóniky a slaninu. Pražíme spolu s cibuľou asi 3...

Šťavnatý steak z hovädzej roštenky
Perfektne pripravený a presne podľa vášho želania prepečený steak z hovädzej roštenky je umenie, ktoré spolu...

Cibuľa s mäsovo-paprikovou plnkou
Maslový chlieb s cibuľkou alebo pažítkou a čaj. Na tejto dobrote od deda som "fičal" celé detstvo...

Hovädzie špízy so zelenou salsou
Hovädzie steaky nakrájame na približne rovnaké kocky. Cherry paradajky prerežeme na polovicu a cibuľu na štvrtinky....

Hovädzia špička s hladkolistým kelom
Niečo pre chalupárov, alebo aj fanúšikov grilovania. Rýchlovka, ktorá sa oplatí...

Leporelo sendvič s hovädzími hoblinkami
K stolu, aj do prírody! Pre gazdiniaka, no týmto variantom „obloženého chlebíka“ sa zavďačíte...

Zemiakovo-mäsová maškrta
Chutne pripravené zemiačiky z kuchyne našich starých matiek majú svoje čaro detských čias. Vyskúšajte tento recept......

Grilovaný rib eye steak so zeleninovým šalátom
Rib eye steak pripravujeme z mäsa, ktoré zrelo 3–4 týždne, vtedy je jeho konzistencia ideálna....

Mäsové cigánske guľky
Hovädzie mäso nakrájame na malé kocky a orestujeme na panvici spolu s nakrájanou cibuľou a slaninou...

Talianske plnené cestoviny casoncelli à la Bergamo
Vychutnajte si skvelé talianske cestoviny s názvom prekrásneho Bergama.

Steak so špenátovým šalátom
Šalát zo špenátových listov, jablka, šalotky a zálievkou z citróna, sójovej omáčky, cukru...

Thajské stir-fry s bazalkou (Pad kra prao)
Pad kra prao je jedno z najpopulárnejších thajských jedál. Jeho názov znamená „pražené mäso s bazalkou“ a je to jednoduchý a chutný recept, ktorý si pripravíte do pol hodiny....