
Kuracie stehná na cukine
Tento recept je pre svoju ľahkú a rýchlu prípravu vhodný na každý deň, a navyše sa...

Brokolicový šalát pre alergikov
Jeden zo série jednoduchých receptov slúžiacich na liečbu alergií, ktoré som sa rozhodla tu prepísať...

Šalát Pikantéria
Tento recepis ponúkam všetkým tým, ktorí obľubujú jemné pikantnosti, predovšetkým v kulinárstve, ale možno...

Kuracinka z ružičkovým kelom na kyslo
Tento recept pridavam skorej zaciatocnikom ako skusenym varechacom komu sa zapaci budem rad. Samozrejme tie podmienky su...

Veľkonočná kysnutá hrudka
Tento recept pochádza z východného slovenska a je môj najobľúbenejší na Veľkú noc.

Šibačková Tofu hubová pochúťka
Chutná a nenáročná na prípravu. Presne taká je hubová tlačenka s Tofu. Poteší vegánov aj...

Šumavská kapsa
Do hrubších kotliet urobíme nožom kapsu, osolíme ich a okoreníme. Na plátok slaniny položíme plátok...

Tvarohová nátierka s pažítkou, s rascou a s paprikou
Inšpirovala som sa receptom pôvodne z malej knihy 200 nátierok od E. Šafářovej, pridávam mnou...

Kakaovo-čerešňový koláč
Niekedy stačí maličkosť. Obaliť ovocie namiesto v múke v kokose a koláč dostane úplne novú dimenziu....

Punčové rezy s malinovým rozvarom
Tieto punčové rezy sú pripravené bez farbív a umelých aróm.

Kysnuté bezlepkové koláče s ovocím a mrveničkou
Viete, prečo máme všetci tak radi kysnuté bezlepkové koláče s ovocím? Lebo ich môžeme jesť po celý rok. Dajú sa pripravovať s čerstvým ale aj mrazeným ovocím....

Citrónový tvaroh s orechmi
Syr osladíme a ochutíme citrónovou šťavou. Jablká umyjeme a osušíme. Zbavíme ich jadier, nakrájame...

Brutálne špagáty mafiózo
Miláčkovia moji... o5 prichádza Váš obľúbený kuchár bez zástery. brutalnyNikolaj s receptom na super špagáty......

Pečivko od Marianne
Mala som chuť na niečo dobré a čerstvé, bez droždia (to som nemala kúpené) a tak...

Ovčie rebro s tekvicovou penou
Očistené a v bylinkách a cesnaku marinované rebro osolíme a pečieme pri 120 °C asi 5 hodín....

Palacinky kakaovo-ríbezľové
Do mixéra vložíme múku, mlieko, kakao, vajcia a olej, všetko spolu zmiešame v...

Zázvorové zajačiky s kráľovskou glazúrou
Drobné pečivo s dokonalou bielkovou polevou, ktorú môžete dotvárať rôznymi cukrárskymi farbami a vytvoriť tak...

Tagliatelle s omáčkou pesto
Bazalku a petržlenovú vňať umyjeme, osušíme a otrháme lístky zo stoniek. Pár lístkov bazalky odložíme...

Hrniec z kapra a zeleniny
Kapra vykostíme a filetu nakrájame na väčšie kúsky, posolíme, okoreníme a necháme postáť. Z...

Plnená špenátová rolka bez lepku
Veľká noc je za dverami a vy si možno už teraz kladiete otázku, aké dobroty si pripravíte. Na zelený štvrtok je zvykom dať si špenát....

Pizza z lístkového cesta
Lístkové cesto rozmrazíme, rozvaľkáme na plech. Natrieme paradajkovým pretlakom do ktorého sme roztlačili cesnak a...

Jeseter so špenátovým pyré, zemiakovým gratinom a s parmezánovými čipsami
Rybu umyjeme, osušíme a narežeme na porcie. Potom ju osolíme, okoreníme a trochu potrieme...

Bryndzové mafiny s chia semienkami
Tento slaný snack najlepšie chutí pár minút po tom, čo ho vytiahneme z rúry. Bryndzové...