6
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
60-80 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do hrubších kotliet urobíme nožom kapsu, osolíme ich a okoreníme. Na plátok slaniny položíme plátok pečene, plátok cibule, trochu uvarených sušených húb, okoreníme, zvinieme a vložíme do otvoru v mäse.
- 2
Upevníme špáradlom. Zvyšnú nakrájanú cibuľku usmažíme pridáme kotlety, podlejeme vodou z húb a dáme piecť. Mäkké mäso vyberieme, šťavu vydusíme na tuk, zaprášime múkou, orestujeme, zalejeme vývarom a prevaríme.
- 3
Šťavu precedíme na kotlety.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu