Pórová polievka s údenou makrelou

diabambulka - fotkadiabambulka, 11. apríla 2011

Niečo extra DIA...

4
porcie
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks (väčší)
1 PL
  z pól citróna
1 kocka
100 ml
1-2 strúčik
1 ks




Postup

  1. 1

    Na masle orestujeme umytý a nakrájaný pór. Zalejeme vodou, pridáme bujón a varíme 10 minút. Potom pór rozmixujeme, osolímé, okoreníme, pridáme prelisovaný cesnak, šťavu z 1/2 citróna, smotanu a necháme chvíľku prevariť. Podávame s kúskami údenej makrely.

Diskusia k receptu

bozulka
@dorisa , iba fotka a čo recept? Porkovú polievku milujem,makrelu tiež len ma nenapadlo dať to spolu.Určite vyskúšam.
enerrgizer
zaujímavá kombinácia a veľmi vydarená fotka... bujón nahradím rybím vývarom, mám v mrazáku...už sa teším na tú chuť




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia