Postup
-
1
Bazalku a petržlenovú vňať umyjeme, osušíme a otrháme lístky zo stoniek. Pár lístkov bazalky odložíme bokom. Očistený cesnak, bylinky a píniové jadierka rozmixujeme, primiešame olej a syr, trochu osolíme a okoreníme.
- 2
Zemiaky očistíme, umyjeme a nakrájame na osminky. Dáme variť do väčšieho množstva osolenej vody. Po 5 minútach varenia pridáme rezance a spolu varíme asi 10–12 minút. Potom zlejeme vodu a necháme odtiecť.
- 3
Rezance a zemiaky zmiešame so syrovou omáčkou s bylinkami, rozdelíme na taniere a ozdobíme lístkami bazalky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu