Foto: sojka202
Mala som chuť na niečo dobré a čerstvé, bez droždia (to som nemala kúpené) a tak som "listovala" vo varechovskej kuchárskej knihe a našla Zobraziť celý popisMala som chuť na niečo dobré a čerstvé, bez droždia (to som nemala kúpené) a tak som "listovala" vo varechovskej kuchárskej knihe a našla som receptík na rýchle špaldové pečivko od Marianne-dúfam, že sa týmto neurazí, že som použila jej trošičku upravený recept. Týmto Ti aj ďakujem veľmi pekne, aj za iné chutné recepty, čo sem pridávaš.
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Všetky prísady som dala do misky a vymiesila. Cesto som rozdelila na 6 dielikov a a vytvarovala som ich, aby sa aspoň trochu podobali na rožky a poukladala som ich na pečiaci papier na plech.
- 2
Rúru som už mala vyhriatu, tak šup s nimi do rúry. Bála som sa, že mi nebudú pučať, tak som ich sledovala, ako sú na tom:-) Keďže som takéto pečivo ešte neskúšala.
- 3
Po upečení som nechala vychladnúť, boli troch hutnejšie, nabudúce skúsimm použiť inú múku a budem trochu experimentovať, no chuťovo boli skvelé. Ešte raz ďakujem za receptík.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu