Citrónový tvaroh s orechmi

redakcia - fotkaredakcia, 20. januára 2010
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
6 ks
2 PL
2 ks
2 PL
2 PL
1 PL




Postup

  1. 1

    Syr osladíme a ochutíme citrónovou šťavou. Jablká umyjeme a osušíme. Zbavíme ich jadier, nakrájame nadrobno a pokvapkáme citrónovou šťavou, aby nezhnedli.

  2. 2

    Orechy nasekáme nadrobno a spolu s hrozienkami ich urestujeme na rozpustenom masle v panvici. Marhule nakrájame na malé kúsky. Ochutený citrónový tvaroh rozdelíme do misiek.

  3. 3

    Ku každej porcii rozdelíme jablká, orechy s hrozienkami a marhule.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia