Tvarohová nátierka s pažítkou, s rascou a s paprikou
Inšpirovala som sa receptom pôvodne z malej knihy 200 nátierok od E. Šafářovej, pridávam mnou upravenú verziu, ktorú robievam podľa seba.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Zmäknuté maslo vymiešame so soľou, mletou červenou paprikou a pokrájanou pažítkou.
- 2
Pridáme tvaroh a dobre vyšľaháme, na zjemnenie vmiešame kyslú smotanu a ochutíme rascou. Ked chceme mať penu, miesto masla dáme 3 lyžice šľahačkovej smotany. Miesto tvarohu môžeme použiť bryndzu alebo smotanový syr.
- 3
Hotovú nátierku natierame na čerstvý chlieb alebo pečivo.
Tiež tvarohová nátierka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu