Trojvrstvový ovocný pohár
Silvia Vargová
cukrárka hotela Danubia Gate v Bratislave, 2. júna 2015
cukrárka hotela Danubia Gate v Bratislave, 2. júna 2015
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Mango očistíme, nakrájame na malé kocky a dáme do panvice podusiť aj s cukrom, potom ho rozmixujeme a pridáme želatínu, nalejeme do pohára a dáme chladiť.
- 2
Bielu čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli a pridáme do nej šľahačku, necháme spojiť a vychladíme. Po vychladení navrstvíme do pohárov a necháme 30 minút v chladničke.
- 3
Z jahôd, cukru a vína vymixujeme penu a dáme ju variť tak, aby sa odparila na hustú hmotu. Zachladíme a navrstvíme do pohárov, zdobíme čerstvým ovocím.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu