Moja dlhorocne odskusana domaca knedla.
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Urobime si kvasok z mlieka a cukru, nechame vyjst. Medzitym si dame do misy obe muky a ostatne suroviny. Ked je kvasok pekne "vybehnuty", pridame do misy a zmiesame. Pripravime hladucke cesto,aby sa odliepalo od misky. Nechame vykysnut.
- 2
Vytvarujeme 2 gulate bochniky, nechame este asi 10 min. pokysnut. Potom dame do hrnca, na parak postaveny yv kastrole. Zakryjeme pokrievkou a parime 20 min.
- 3
Po vybrani z pary dame na tanier a potrieme olejom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu