Mäso - mäsité jedlá (recepty podľa klikanosti)

prazdny

Čavojské fašírky z kuracích pečienok

Hlavné jedlá

Recept pochádza od mojej babky, je ľahký na prípravu a nikdy s ním nič nepokazím...

prazdny

Panenka z mliečneho prasiatka s kumkvatmi a čiernym pivom

Bravčové mäso

Čerstvý syr ochutíme soľou, korením, lístkami tymianu a zmiešame s dvoma žĺtkami. Panenku zľahka...

prazdny

Maďarská roštenka

Hlavné jedlá

Tento recept je veľmi chutný a preto odporúčam ho vyskúšať

prazdny

Polievka z rybieho filé s kyslou kapustou

Polievky

Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme na kocky pokrájané rybie filé, pokrájanú kyslú kapustu, ...

prazdny

Krém z dunajských rýb s tvarohovou knedličkou

Večera

Ryby očistíme, nakrájame na kúsky a odložíme do chladu, na oleji opražíme nakrájanú cibuľu a koreňovú zeleninu,...

prazdny

Rýchle mäsko

Bravčové mäso

Bravčové mäso sa pošpykuje kuskami cesnaku, posolíme, posypeme rascou. Dáme do tlakového hrnca a podlejeme...

prazdny

Rybie filety obaľované v kokose

Hlavné jedlá

Objavila som tento recept na jednom zahraničnom blogu (The healthy foodie). Je to skvelý, rýchly...

prazdny

Šalát s pečenými sardinkami

Večera

Pri pečení sardiniek sa mi vyjavuje spomienka na moju prvú pizzu v živote, ktorá voňala veľmi podobne....

prazdny

Roládky zo pstruha a z kyslej kapusty

Hlavné jedlá

Rybárčim už od ôsmych narodenín. Rád cítim príval adrenalínu pri love, ale aj v kuchyni, keď „šupináča“ dávam do...

prazdny

Štika dušená na zelenině

Hlavné jedlá

Dušené a vařené ryby jsou součástí mnoha diet, takže i tento recept se může zařadit jako...

prazdny

Zapečená paštéta s bylinkami

Bravčové mäso

Nadrobno nakrájanú žemľu zalejeme smotanou a po chvíli ju vmiešame k mletému bôčiku s pomletou pečeňou...

prazdny

Rybie ihly starého námorníka

Večera

Druhý z receptov, ktoré sa tešili mimoriadnej obľube medzi moreplavcami. Takto pripravené makrely ako keby...

prazdny

Treska so zemiakovou kôrkou

Hlavné jedlá

Ľahké mäso z vôd. A keďže sú vody rôzne – sladké, slané, stojaté, ...

prazdny

Pirohy s pečeňovo–bryndzovou plnkou

Hlavné jedlá

Cesto: Zemiaky deň vopred umyjeme, uvaríme v šupe domäkka a ošúpeme. Na druhý deň ich...

prazdny

Ceviche z lososa s mangom, avokádom a citrusovou zálievkou

Šaláty

Na toto jedlo som sa chystala už veeeľmi dávno - už je to hádam aj zopár rokov, od čias jednej z prvých súťaží česko-slovenského Masterchefa....

prazdny

Losos na zemiakovom hniezde s pórom

Obed

Veľmi rýchle a chutné jedlo.

prazdny

Kuracie stehno na dubáčikoch

Cestoviny

Recept, ktorý chcem predstaviť, patrí medzi obľúbené. Hydinové mäsko je často v našom jedálničku....

prazdny

Chuťovka pre chlapov

Bravčové mäso

Mäso varíme s prísadami v tlakovom hrnci 2 – 2, 5 hodiny. Mäkké mäso vyberieme a...

prazdny

Klobásková paella s hubami

Bravčové mäso

Ak mame huby susene, namocime ich do vlaznej vody.

prazdny

Sedliacka cuketová baba

Hlavné jedlá

Pridávam sem jeden jednoduchý recept, ktorý je dobrý nielen ako ľahký letný obed, ale aj chutná večera....

prazdny

Filé s cesnakovou omáčkou

Hlavné jedlá

Z múky, vajca a piva urobíme cestíčko, v ktorom namáčame osušené kúsky filé. Potom...

prazdny

Naša obľúbená čína

Bravčové mäso

Nie som autorom receptu. Recept je určený hlavne pre zamestnané ženy, pretože si všetko...

prazdny

Ravioly s „vlčou“ plnkou na krevetovej omáčke

Cestoviny

Pizza a cestoviny – cez ne pozná taliansku kuchyňu väčšina sveta. Pritom je však omnoho bohatšia,...

prazdny

Plnené „mušle“ vo vínovej omáčke

Cestoviny

Slávky dobre umyjeme, otvorené mušle odoberieme. Cibuľu a cesnak očistíme, nakrájame a urestujeme na...

prazdny

Baklažány plnené kuracími stehienkami

Kuracie mäso

Dnes som otvorila chladničku-a pripravila k obedu , to čo so tam našla. Keďže najradšej varím...

prazdny

Domáce pappardelle s hovädzou sviečkovou a krémovou omáčkou z čerstvých kuriatok

Hovädzie mäso

Navarte si skvelé jedlo s vínom, ktoré sa skvele hodí k Chardonnay, výber z hrozna 2023....

prazdny

Bryndzová panna cotta na oškvarkovom koliesku

Bravčové mäso

Bryndzové halušky nás ako kulinárska ikona preslávili aj za hranicami. Začína sa nimi ochutnávanie slovenských jedál.....

Mäso