Obaľované vajcia

redakcia - fotkaredakcia, 23. februára 2010

Suroviny

4 ks
4 ks
100 g
1 ks




Postup

  1. 1

    Vajcia varíme 5 minút, potom ich trošku naklepneme, ochladíme v studenej vode a olúpeme. Olúpané vajcia zabalíme do tenkého plátku šunky alebo kolieska salámy a potom do teľacieho rezňa.

  2. 2

    Osolíme, obalíme v múke, v rozšľahanom vajci a strúhanej žemli a usmažíme. Horúce vajcia podávame so zemiakovou kašou a so šalátom, studené vajcia pozdĺžne prekrojíme, položíme na zemiakový šalát a ozdobíme paradajkami, uhorkami, zeleným petržlenom alebo reďkovkami.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia