Rybí gulášik

tedko - bez fotkytedko, 29. októbra 2010

Rychla a zdravá pochúťka z ryby,môže byť kapor,filé skrátka komu aká chutí.

10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1/2 kg
2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    V hrnci orestujeme pokrájanu cibuľu,posypeme paprikami/s tou štipľavou podľa chuti/, pridáme rybie mäso pokrájané na kocky trochu opečieme,podlejeme vodou a pridáme všetky pochutiny,uvaríme a nakoniec zahustíme múkou rozmiešanou s trochou vody. Pri miešaní opatrne aby sa ryba nerozpadla.

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby, Maďarská kuchyňa, Polievky, Večera, Varené

Diskusia k receptu

marta23
Musí to byť výborné. Ale hádam by jeden bobkový list nezaškodil,však?
agora
Mám rada rybaciu polievku, ja dávam aj rascu, vegetu a majorán, ale každý asi podľa svojej chuti. Ale chúťky sa mi už narobili.

Zaujímavé video z archívu TV Varecha