Hovädzie rezne s cesnakom grilované

peter64 - fotkapeter64, 9. júna 2011

aj tento recept pochádza z maminej zbierky.

Suroviny

600-1000 g




Postup

  1. 1

    Dobre odležanú sviečkovicu rýchlo umyjeme,odblaníme,osušíme obrúskom a nakrájeme na tenké plátky rezne.Osolíme,posypeme mletým čiernym korením,pikantným grilovacim korením,potrieme cesnakom a pokvapkame olejom.Pripravene rezne poukladáme na seba a necháme 24 hodin odležať v chlade.Odležané rezne poukladáme na rozohriaty grilovaci rošt,ktorý zasunieme a pokaždej strane grilujeme 3 minúty.

  2. 2

    Na tento recept môžeme použiť aj iné mäso ako je sviečková ale potom ho treba dlhšie grilovať podľa použitého mäsa a môžeme ho grilovať aj vonku

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia