Radov burger s kuracími stripsami PRETO Radoma
Foto: Lukáš Sírovec @chlopvkuchni
Suroviny
3 ks |
|
1 bal. (palivé alebo nepálivé) |
|
podľa chuti (plátky alebo kocky) |
|
1 bal. |
|
1 ks |
|
1 ks väčšia |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 bal. |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
Postup
-
1
Omáčka: Zmiešame kečup a horčicu v pomere 3:1. Pridáme oregano a majorán podľa chuti.
- 2
Burger: Kuracie stripsy PRETO Radoma pripravíme podľa návodu uvedeného na obale výrobku.
- 3
Plátky (alebo kocky) slaninky jemne opražíme na panvici. Na výpeku zo slaninky opečieme prekrojené žemle (z prekrojenej strany).
- 4
Spodnú časť žemle potrieme pripravenou omáčkou, položíme list zeleného šalátu a na vrch položíme kuracie stripsy. Na stripsy dáme syrovú pikantnú nátierku PRETO a plátkový syr. Ďalej pokračujeme s vrstvou natenko nakrájanej zeleniny podľa chuti a na vrch dáme opraženú slaninku a pripravenú omáčku. Priklopíme druhou časťou žemle.
- 5
K burgeru môžeme podávať hranolky. Za prípravu receptu ďakujeme Lukášovi Sírovcovi @chlopvkuchni.
Tiež jedlo na doma – preto radoma:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu