Škoricové fašírky v rajčinovej omáčke

nesikovnakucharka - bez fotkynesikovnakucharka, 18. novembra 2015
20 minút
príprava
40 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
150 g
1 ks
200 g
2 strúčiky
1 čl
800 g
1 strúčik




Postup

  1. 1

    Hovädzie mäso, parmezán, vajce, strúhanku, pretlacený cesnak, sol, cierne korenie a skoricu spolu dobre premiesame a rukami vyformujeme gulocky vo velkosti fasiriek. Odlozime zatial na bok.

  2. 2

    Cesnak oprazíme na olivovom oleji, pridáme olúpané rajciny a sol. Privedieme do varu. Ked omácka chvílu vrie, pridáme do nej pripravené fasírky. Prikryjeme pokrievkou a za obcasného miesania necháme varit asi pol hodinu.

Diskusia k receptu

denyany
Robievam podobne, občas dochutím aj škoricou, ale syr som ešte nedávala. Ochutnala by som s radosťou!
cesminaz
Ja zvyknem hovadzie gulky opiect a potom pred podavanim vlozit do omacky :-) ..takto som este nerobila,ochutnala by som.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia