Pikantné filé

sjuz - fotkasjuz, 4. januára 2010

FIlé trochu inak...

4
porcie
10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
3  strúčiky
1  dcl

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na cibuľke opražíme na kocky nakrájanú prerastenú slaninku - stačí na chuť pár plátkov. Pridáme nakrájaný cesnak, a na väčšie kocky pokrájané filé. Premiešame, pridáme na polovicu rozkrojenú rajčinu aj polovicu zelenej papriky. Kto má rád, môže pokrájať na drobno a nechať v jedle - ja ich po uvarení z tohto jedla vyberám.

  2. 2

    Pridáme vegetu, pretlak, podlejeme vínom, prikryjeme a dusíme. Stačí 15 - 20 min, filé je rýchlo mäkké. Po udusení môžeme posypať posekanou petržlenovou vňaťou.

  3. 3

    Podávame s varenými zemiakmi, alebo so zemiakovým pyré.

Diskusia k receptu