FIlé trochu inak...
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na cibuľke opražíme na kocky nakrájanú prerastenú slaninku - stačí na chuť pár plátkov. Pridáme nakrájaný cesnak, a na väčšie kocky pokrájané filé. Premiešame, pridáme na polovicu rozkrojenú rajčinu aj polovicu zelenej papriky. Kto má rád, môže pokrájať na drobno a nechať v jedle - ja ich po uvarení z tohto jedla vyberám.
- 2
Pridáme vegetu, pretlak, podlejeme vínom, prikryjeme a dusíme. Stačí 15 - 20 min, filé je rýchlo mäkké. Po udusení môžeme posypať posekanou petržlenovou vňaťou.
- 3
Podávame s varenými zemiakmi, alebo so zemiakovým pyré.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu