
Vyprážané vajcia s mletým mäsom
páčil sa mi obrázok pri recepte na toto jedlo, tak som vyskúšala a jedlo z obrázku chutilo......

Pečený moriak s gaštanovou plnkou
Obliekať vianočný stôl... nuž nepoznám väčšiu radosť. Môžem na ňom spojiť klasiku s modernou, ...

Zapečené údené tofu
Údené tofu nakrájame na rezance a rozložíme v nízkej vrstve na dno zapekacej misy.

Zelená fazuľka so slaninkou
Je čas dozrievania zelenej fazuľky a nám sa na záhrade urodilo tohto roku veľa tak okrem zavárania...

Grilované marinované cukety s indickou cuketovou rýží
Krásný čas cuket. Mám ráda cukety. Miluju polévky, saláty, jednoduchá jídla. Jedno...

Plnený karfiol so syrovou omáčkou
Tento recept ma upútal v jednom zahraničnom časopise už veľmi dávno a tak si ho pripravujem podľa...

Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Komerčný recept<br />Omáčka zo sladkého bieleho vína a smotany vyčaruje z vášho obedu zamatový zážitok.

Grilovaná zelenina s cestovinou
Tento receptík pripravila včera na večeru moja polovička. Rýchle, jednoduché a mňamo.

Köfte so šťavnatou ryžou a zemiakmi z jedného plechu
Úžasne chutné jedlo, ktoré vám odporúčam vyskúšať. Kombinácia ryže, zemiakov a köfte, zaliata vývarom je jednoducho niečo fantastické!...

Granadír, ktorý chutí všetkým
Spôsob akým pripravujem klasický granadir nik nepozná a keď ho takto pripravím, chutí aj tým, ...

Kysnutý veniec s Nutellou
Pôvodný recept je na Nosalty - http://www. nosalty. hu/recept/dios-koszoru-nagyi-mami-konyhajabol, máličko som ho upravila, miesto orechovej...

Rastlinná koložvárska kapusta v zemiakovej placke
Vyskúšajte tradičný slovenský recept na rastlinnú nôtu. S Rastlinnou koložvárskou kapustou si určite pochutíte.

Kuracie prsia s parmezánom
Vždy keď naďabím na rcp s parmigiano reggiano dostanem úžasnú chuť na slovenský údený oštiepok. Už...

Rýchla a chutná plnená tortila
Tortilu som dala do mikrovlnej rúry ohriať, aby bola mäkšia a lepšie sa s ňou manipulovalo....

Grilovaná panenka so šípkovou omáčkou
Očistené mäso (200 g na porciu), pokvapkáme olejom, osolíme, okoreníme. Na rozpálenom grile...

Pompos - pompoš
Pompos patrí medzi staré, veľmi chutné a obľúbené maďarské pochúťky, ide o kysnuté chlebové cesto,...

Morčacie stehná v jablkovej omáčke
Inšpirácia z augustového čísla Apetitu, s malou obmenou

Indické hovädzie Garam Masala
Garam Masala je zmes indického korenia, ktoré sa používa do rôznych jedál. Ja som metódou...

Banánové lievančeky z 2 ingrediencií
Jedlo, ktoré nikdy nesklame. Rýchle, pomerne lacné, takmer zdravé a deti ho milujú...

Chrbát z jeleňa s hruškovým čatní
Tekvicové pyré: Tekvicu na pyré očistíme, nakrájame na kocky, pokvapkáme olivovým olejom, osolíme a...

Syrové pagáčiky so slaninou
Všetko múku, droždie (použila som sušené) , mlieko, olej , soľ, vajce ,...

Palacinky zapekané so špenátom
Pripravíme palacinkové cesto, ale hustejšie než na sladké palacinky (hrubšie palacinky lepšie udržia plnku). Rozmrazený...

Našľahaná omeleta so špenátom
Oddelíme bielka od žĺtkov. V mise vyšľaháme smotanu so žĺtkami a nastrúhaným syrom. Jemne osolíme...

Bravčové mäso s hríbami
Mäso nakrájame na menšie rezníky. Každý rezeň naklepeme, na stranách narežeme a posypeme vegetou...

Čerešňový nákyp – Kirschenmichel
Toto jedlo sa dakedy jedávalo ako hlavne jedlo/hlavný chod. Je to niečo podobné ako slovenská žemľovka...

Baklažánové pizze vegan-bezlepkové
Vhodné ako predkrm, hlavné jedlo alebo ako občerstvenie na párty

Treska od tresknutého rybára
Prečo tresknutého? Už 44 rokov chytám ryby a rovno ich púšťam. Potom, keď majú blízki...

Pečená cvikla so zemiakovo-bylinkovou plnkou
Jedlo je ľahšie, než ľahké... preto sa množstvo môže s kľudom znásobiť.

Bravčové mäso po Uhorsky
Bravčové stehno nakrájame na rezne, osolíme, postrašíme mletou červenou paprikou a mletým čiernym korením z...