Zapekaný karfiol
Foto: vlastadorisa
Nielen mäsom je človek živý. Minimálne jeden deň v týždni máme zeleninové jedlo.
8
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
35 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
V hrnci uvaríme karfiol. Rozoberieme ho na drobnejšie ružičky, vymažeme zapekaciu misu, karfiol nasypeme a zarovnáme. Dáme piecť.
- 2
Rozmiešame smotanu s vajíčkami, ochutíme soľou a korením, po častiach zalejeme karfiol, ktorý sa pečie.
- 3
Hotový pokrm delíme na porcie a podávame. Dobrú chuť.
Tiež zapekaný karfiol:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Moja dcéra nejedava mäso, tak vymýšľame takéto zeleninové kombinácie. Ďakujem za komentár.