Grilovaná šťuka na bylinkách
Tomáš Zapletal
šéfkuchár reštaurácie ParCafe v Bratislave, 24. decembra 2011
šéfkuchár reštaurácie ParCafe v Bratislave, 24. decembra 2011
Foto: Pravda - Ivan Majerský
Suroviny
600 g filiet |
|
1 vetvička (tymian, rozmarín) |
|
|
|
na dochutenie |
|
|
|
50 ml |
|
Zemiakový šalát: | |
600 g |
|
150 g |
|
100 g |
|
50 g |
|
na ozdobu |
|
|
Postup
-
1
Šťuku opečieme na panvici s bylinkami a cesnakom. Potom ju dáme piecť do rúry na osem minút pri 180 stupňoch.
- 2
Zemiakový šalát: Zemiaky uvaríme v šupke, pokrájame, pridáme zeleninu, osolíme, okoreníme, vložíme majonézu a posekanú petržlenovú vňať. Premiešame a necháme odležať štyri hodiny v chlade. Ozdobíme kôprom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu