Bravčové mäso po Uhorsky

muchova - bez fotkymuchova, 7. marca 2011

Suroviny

700 g
1-2  ks
250 ml




Postup

  1. 1

    Bravčové stehno nakrájame na rezne, osolíme, postrašíme mletou červenou paprikou a mletým čiernym korením z oboch strán. Potom ich cez igelitový sáčok rozklepeme, aby korenie a mletá paprika "zasadla" do mäsa. Na dno pekáča naukladáme na kolieska nakrájanú cibuľu, na to mäso, paradajky a na kolieska nakrájanú salámu.

  2. 2

    Omáčka: V šľahačkovej smotane rozmiešame kečup(podľa chuti), cesnak,okoreníme, osolíme. Dobre vymiešame, nalejeme na mäso, prikryjeme alobalom a pečieme 1,5 hod. pri 250°C.

Diskusia k receptu

dogagador
podlievat treba?, alebo tie paradajky a smotana spravia svoje? nejaky olej na dono pekaca?
muchova
netreba polievať a ani olej nepridávaj pustí to šťavu a aj omáčka dá svoje




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia