
Toskánsky kel v marináde
Konečne som dostala semienka toskánskeho kelu, výborne sa mu tu darí, a na nete som...

Špargľa na indický spôsob
Pre milovníkov indickej kuchyne alebo pikantnomilcov. Recept je zo stránky chillichilli. sk, prevzala som ho aj...

Cuketový koláč s kukuričnou krupicou
Tento koláč robievam cez sezónu cukiet veľmi často, hlavne keď má prísť návšteva. Vždy sa...

Pita sendvič s portobellom a rukolou
… ja s mojou sme si už zvykli na redukovanú stravu a tak sme na raňajky ochutnali...

Avokádové mini košíčky
Avokádo rozpučíme vidličkou, cibuľu a paradajky nakrájame nadrobno.

Tofu fašírky s nori riasou
Improvizácia z toho čo som mala k dispozícii a vydarilo sa :-)

Avokádovo-lososové kvietky
Nie som ja nejako velmi zatazena na avokado, ale avokadovy krem v kombinacii s...

Krízový kaviár na každý stôl
Na kaviár nemá najdrvivejšia drvina Slovenska peniaze. Ako si teda pomôcť? Týmto starým vyskúšaným židovským receptom....

Ružový šalát
Cestoviny uvaríme a scedíme. Čínsku aj červenú kapustu natenko nakrájame a posolíme, aby kapusta zmäkla...

Rezance s lososom, reďkovkou a so žeruchou
Všetky suroviny na dresing premiešame a necháme všetky chute prepojiť.

Sušené stehno
Stehno umyjeme a osušíme. Cesnak nasekáme najemno, bobkové listy rozdrobíme, rozmarín nakrájame a všetko...

Inovecká saláma s paprikou a cibuľkou
Papriku nakrájame na jemné julienne pásiky a cibuľku na malé kocky. Pečivo natrieme horčicou, poukladáme...

Vrecká z hovädziny a syra
Bresaolu nakrájame na tenké plátky. Rozotrieme syr gorgonzola dolce a nabok poukladáme zelené fazuľky. Stiahneme...

Hubové palacinky
Z prísad urobíme cesto, ktoré necháme 10 – 15 minút postáť. Na rozohriatom oleji upečieme...

Pečené chvosty homára s romain šalátom
Na slávnostný obed som tentoraz pripravil jedlo finančne „náročnešie“. No veď ale peniaze si hen do...

Bezlepkový šalát s brokolicou
Bezlepkové penne aj brokolicu uvaríme v slanej vode. Brokolicu po uvarení rýchlo schladíme studenou vodou, ...

Údený pstruh s brusnicovo–chrenovou penou
Téma vianočný stôl je pestrou a bohatou prehliadkou slovenských tradičných jedál, veď čo región, to...

Kuracia paštéta so zeleninou
Mäso pokrájame na väčšie kocky a zmixujeme. Petržlenovú vňať a šalotku nasekáme nadrobno a zmiešame s...

Plněné olihně (kalamáry) s rajčatovou omáčkou
Miluji mořské plody a ráda ochutnávám hlavně na dovolené u moře různé úpravy. Moje recepty najdete...

Kanapky s cesnakovou krevetkou
Cibuľu, cuketu a papriku nakrájame na drobné kocky, orestujeme na olivovom oleji, pridáme kečup a...

Treska s cviklovým šalátom
Nápad vznikol vo chvíli, keď som si všimol, že cviklu som postrúhal na veľkých a...

Cviklámenový šalát
Cyklámenový - cviklový šalát, z akého by Barbie odpadla, keby videla tú úžasnú farbu...